Kex Med Kräm Och Grönt

Att uppleva mat är Livsglädje

Tack till Dig som besökte Livsglädjemässan i Kil under den gångna helgen 19-20 November

Många kom och besökte Koncept M för att provsmaka och fundera på vad skillnaden är mellan att äta mat och att uppleva mat. Många Mmm och det här känner jag inte igen blev det 🙂  För oss är det livsglädje med att lag mat från grunden av närproducerade råvaror så långt det är möjligt (kryddor och vissa frukter undantagna). Vi väljer råvaror utifrån säsong och gärna ekologiskt där alternativet finns.

Tack och hoppas att Du blivit lockad till att boka för att lära Dig mer om vad som påverkar Ditt val av mat!

Clarie

En kvinna i mina bästa år som efter att ha lagat mat i 40 år insett att jag skall knyta ihop säcken och i fortsättningen jobba med det jag brinner för Mindfulness, Mat, Människor och Möten. Jag har en djup kunskap kring mat, matlagning och matens ursprung genom min bakgrund som lantbrukare. Började som 15-åring jobba i jordbruket med allt från växtodling, potatis, grönsaker, kryddor och som avbytare. Vandrade vidare inom ekonomi, chef och ledare för stora personalgrupper tills jag insåg att jag vill jobba med det som tar tillvara all min kompetens. Nu jobbar jag som Professionell Coach, Coachande handledare, Mindfulnessinstruktör och Konnässör i Att äta med alla sinnen. Gemensamt i allt mitt arbete är att Jag gör det jag vill och tror på att Den mentala inställningen påverkar resultatet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *