Tartar Med Lök, Kantarell Och Krasse Hämtad Från GP

Vem som helst kan inte bli Årets kock…

men alla kan bli experter på att Äta med alla sinnen! I dagens GP och NWT målar matskribenten Mia Gahne upp en känsla som gör att det vattnas i munnen utan att läsaren varken kan känna lukt eller smak. Eller vad säger Ni om de avslutande raderna ”…Som en höstpromenad en solig söndag med någon du älskar. Kärlek  på tallrik…” Helgmenyn är klar i Frykåsen!

Clarie

En kvinna i mina bästa år som efter att ha lagat mat i 40 år insett att jag skall knyta ihop säcken och i fortsättningen jobba med det jag brinner för Mindfulness, Mat, Människor och Möten. Jag har en djup kunskap kring mat, matlagning och matens ursprung genom min bakgrund som lantbrukare. Började som 15-åring jobba i jordbruket med allt från växtodling, potatis, grönsaker, kryddor och som avbytare. Vandrade vidare inom ekonomi, chef och ledare för stora personalgrupper tills jag insåg att jag vill jobba med det som tar tillvara all min kompetens. Nu jobbar jag som Professionell Coach, Coachande handledare, Mindfulnessinstruktör och Konnässör i Att äta med alla sinnen. Gemensamt i allt mitt arbete är att Jag gör det jag vill och tror på att Den mentala inställningen påverkar resultatet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *